NYFÖDDFOTOGRAFERING

OBS!
INGEN FOTOGRAFERING
AV NYFÖDDA FÖR TILLFÄLLIGT
PGA COVID-PANDEMI.

NYFÖDDFOTOGRAFERING
En nyfödd liten människa, ett riktigt mirakel som ni så länge väntat på.
Bebisar växer och utvecklas så himla snabbt och det är svårt som förälder att hänga med i allt det nya. En profesinell nyföddfotografering hjälper er att frysa ögonblicket och spara minnena för all evighet.

NÄR SKA MAN BOKA?
Det är viktigt att planera och boka en nyföddfotograferingen redan under graviditeten då fotograferingen helst görs innan bebisen är 14 dagar gammal. Vi bokar in ett-två datum preliminärt och håller kontakten när det närmar sig och bokar eventuellt om tiden så att det passar när bebisen väljer att komma ut. Detta är för att det lilla barnet sover som mest under denna tidiga period i livet vilket underlättar för fotograferingen. Bebisen ligger då fortfarande i ihopkrupna positioner såsom den gjorde inne i mammas mage. Redan efter ett par veckor blir bebisen mer vaken och stäcker ut sin ihopkurade kropp åt alla håll och kanter och håller sig vaken längre stunder vilket kan försvåra nyföddfotograferingen.
HUR GÅR DET TILL?
En nyföddfotografering är en "nu eller aldrig-chans" där jag förevigar den nyfödda bebisens späda och nätta gestalt på bild på ett harmoniskt vis.
Försiktigt placerar jag det sovande barnet i naturliga postioner och med hjälp av noga utvald rekvisita skapas sockersöta bilder som kommer att fröjdas i generationer framöver.

Bebisens säkerhet och trygghet är det viktigaste så varje posering kräver tid, respekt och tålamod. Allting sker helt och hållet på bebisens villkor och utan stress.

Fotograferingen tar mellan 2-4 timmar och vi har gott om tid för matning, blöjbyte och mys.
Jag är profesinellt utbildad i nyföddfotografi och är väl medveten om vad jag ska göra och inte göra.

BRA ATT VETA
  • Bebisen fotograferas i min studio i Anderslöv som är speciellt anpassad för nyföddfotografering.
  • Det finns massor av noga utvlad rekvisita att tillgå under fotograferingen, såsom flätade korgar, mjuka filtar, handgjorda hårband och mössor.
  • Det är bra om bebisen matas innan fotograferingen för att säkerställa att hon/han är mätt och belåten innan vi börjar. Här finns tillgång till vatten och microvågsugn och såklart en bekväm sittplats för er.

OBS!
INGEN FOTOGRAFERING
AV NYFÖDDA FÖR TILLFÄLLIGT
PGA COVID-PANDEMI.